Kérdése van? Hívjon minket! +3623232778

Blog

Szőnyegmosó állvány 4 db felfogató csipesszel

Amely nemcsak praktikus, hanem stílusos is. Az állvány, amely 110 cm magas és 200 cm széles, tökéletes méretű, hogy megfeleljen az önkiszolgáló autómosók igényeinek. Kialakításának köszönhetően könnyedén kezelhető, miközben maximális stabilitást nyújt a szőnyegtisztítási folyamat során.

Dosatron, azaz térfogatarányos vízmeghajtású adagoló pumpa és keverő egyben.

A Francia Dosatron cég egyedülálló fejlesztése egy rendkívül egyszerű elven működő eszköz. A rajta áthaladó víz mennyiségé határozza meg hogy a „hidromotor” milyen sebességgel pumpál.

Nagynyomású szivattyúk - Jó ha tudod!

A Magyarországon forgalomba helyezett önkiszolgáló mosókban alkalmazott magasnyomású szivattyúk típusa szabadon változtatható.

A hőszivattyú - Avagy hogyan spórolhatunk okosan...

Amióta az energiaválság ilyen méreteket öltött, a munkánk egy jelentős részét az teszi ki, hogy olyan megoldásokat keressünk partnereink számára, amelyekkel mérsékelni tudják a kialakult helyzet negatív hatásait.

A magasnyomású mosó egység egyik alkatrésze a pisztoly,

ami lehet folyamatosan átengedő, alacsony nyomáson átengedő de létezik egy ravasz nélküli pisztoly változat is. Ennek az alkatrésznek a hibátlan működése nem csak a mosás esetében fontos, de zavartalan fagymentesítés egyik feltétele.

A következő írásokban igyekszem, nem okoskodva,

közérthetően leírni és elmagyarázni milyen jelentősége van az önkiszolgáló mosó üzemeltetésben az alapszintű anyagismeretre. Teszem ezt azért hogy senki ne vásároljon olyan terméket amit nem erre a felhasználási területre készítettek. Az itt leírtak saját tapasztalataim, szubjektív és a felkutatott információk, objektív összegzése.

Manapság nagy hangsúlyt kap a gazdaságos üzemeltetés,

Egy közhellyel élve a “A számok nem hazudnak”, a gazdaságos üzemeltetés egyik kulcsa a mérés és az ebből adódó költségszámítások. Aki ismer tudja hogy az egyik vesszőparipám éppen ez, mielőtt bármit is tennénk mérjünk és számoljunk.

A V-80 egy kiváló aktív hab és előmosó sampon.

A 13,9 PH értékének és a magas felületaktív anyag tartalomnak köszönhetően minden szennyeződést felold anélkül hogy károsítaná a fényezett felületet vagy az alumínium és króm és gumi részeket.