Kérdése van? Hívjon minket! +3623232778

Szűrés
Termék státusza

Mazzoni Pumps

MAZZONI PUMPS

MAGASNYOMÁSÚ MAZZONI PUMPS SZIVATTYÚK ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓKNAK... TEKINTSE MEG TELJES KÍNÁLATUNKAT! - MOSOMESTER.HU
NEM TALÁLJA AMIT KERES? (23) 232-778 HÍVÁSHOZ KATTINTSON A SZÁMRA!


1termék 11
149P3012004

Magasnyomású szivattyú Mazzoni 1450-1740 RPM 12-14 L/Perc 170 Bar

Mazzoni dugattyús szivattyú

A PM-CW sorozatú Mazzoni dugattyús szivattyúk olcsóbb alternatívát jelentenek a piacon legelterjedtebb autómosó szivattyúkhoz képest. Ezek a professzionális kompakt magasnyomású szivattyúk kiváló minőségűek, ennek köszönhetően önkiszolgáló autómosó rendszerekre is felszerelhetők. A szivattyúk akár 18 l/perc teljesítményt is képesek szállítani, és a maximális üzemi nyomás 170 bar.

Max nyomás (bar) 170
Áramlási sebesség (l/perc) 12 -14
FORDULAT
1450-1740
MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY (KW) 3,9-4,7
Elosztó nikkelezett sárgaréz
TLT 24 mm

 

NEM TALÁLJA AMIT KERES? Teljes szivattyúkínálatunkat megtekintheti a www.emiltec.hu oldalon. Az oldal felkereséséhez kattintson az Emiltec logóra.

 


A Mazzoni fő célja, hogy maradéktalanul kielégítse ügyfelei igényeit.

Ennek érdekében a Mazzoni technológiai kutatásokba és kiváló minőségű anyagok használatába fektet be, amelyek biztosítják termékeink professzionalizmusát és hatékonyságát.

Az olasz cég élen jár a környezetvédelem terén: a cavriagói gyárban felhasznált anyagok, a kazánok égésterméke, az alacsony zajkibocsátás és általában a teljes gyártás megfelel az európai irányelveknek. minimálisra csökkenteni a szennyezés mértékét. Minimális környezetterhelés a termék tökéletes minőségének és hatékonyságának keresésével: ezek a Mazzoni cég pillérei, mindig ügyfelei szolgálatában.

1969 óta a Mazzoni cég az iparág legmagasabb szintű technológiáját és professzionalizmusát kínálja ügyfeleinek. A Mazzoni a kezdetektől fogva a hozzáértésre és az egyes termékek minőségére való odafigyelésre alapozta munkáját annak érdekében, hogy optimális gépeket szállítson ipari és professzionális használatra.