Kérdése van? Hívjon minket! +3623232778

Bertolini Pumps

BERTOLINI PUMPS

Magasnyomású dugattyús/membrános volumetrikus és „egyszerű működésű” Bertolini szivattyúk, nyomásszabályozók önkiszolgáló autómosóknak... Tekintse meg teljes kínálatunkat! - Mosomester.hu
Nem találja amit keres? (23) 232-778 híváshoz kattintson a számra!Bertolini szivattyúk - A jövő gyakran már az eredetben meg van írva.

A Céget a nagyon távoli 1918-ban alapította Ugo Bertolini, aki arról álmodott, hogy a gépészeket az ember szolgálatába állítsa, hogy enyhítse a szántóföldi munka fáradalmait, növelje a termőképességet és a gazdasági hozamot.

Bertolini közvetlenül a Rubiera környékén született, amely egy örökös mezőgazdasági tevékenységi központ volt. Így születtek meg az első permetezőszivattyúk, „kettős működésű” dugattyús szivattyúk búza- és szőlőültetvények gyomirtó kezelésére, amelyek akkoriban hagyományos alkalmazások voltak Reggio Emilia területén. Később dugattyús/membrános volumetrikus és „egyszerű működésű” szivattyúkat, nyomásszabályozókat és sok más újítást gyártottak az elkövetkező években folyamatosan bővülő különféle termékekhez.